Închide

Cristi Balaj, tot mai aproape de CFR Cluj. Fostul arbitru spune că va ocupa postul de președinte

Sport by Actual de Cluj - sept. 15, 2021 1 91

Cristi Balaj susține că a ajuns la un acord cu CFR Cluj și va deveni președintele „feroviarilor”. Postul a rămas liber după demiterea lui Marian Copilu.

„Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională. Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore” , a scris Balaj pe Facebook.

Un comentariu

  1. @ Dacă sunteți de părere că e o speță de felul „Valiza cu bani a lu’ Gheorghe Becali pentru arbitraje corecte”, faptul că Balaj, președinte la ANAD, își negociază funcție de conducere la CFR Cluj , fiind încă președinte ANAD, chiar dacă negocierile ar fi sau nu finalizate, ?

Scrie un comentariu

  • Articole similare