Închide

Scandal între antrenori: Petrescu și Șumudică dau vina unul pe celălalt pentru rezultatele slabe ale CFR-ului din Europa

Sport by Actual de Cluj - sept. 17, 2021 0 83

CFR Cluj a fost învinsă cu 1-0 de Jablonec (Cehia) în primul meci din Conference League.

Clujenii au jucat în deplasare la ocupanta locului 11 în campionatul Cehiei.

Singurul gol al partidei a fost înscris din penalty, după un penalty făcut de Mario Camora.

Nemulțumit de rezultat, Dan Petrescu a dat vina și pe fostul antrenor al CFR-ului, Marius Șumudică.

„În prima repriză adversarul era foarte montat, a intrat bine. Jablonec a câștigat toate duelurile, au stat mai bine fizic. Eu când fac un lot, aleg jucători cu forță. Anul ăsta n-am fost la CFR să fac lotul, iar acum suferim din toate punctele de vedere. Dar repriza a doua ne dă speranțe!-Nu am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile. E imposibil să ai un impact rapid”, a spus Petrescu după meci.

Replica a venit imediat: „Mi-e jenă. E jenant să intru în discuții contradictorii cu un coleg. I-aș pune o singură întrebare domnului Petrescu. Am intrat din respect pentru ce s-a întâmplat și pentru toți iubitorii de fotbal. Vă spun exact ce se întâmplă la CFR. Dacă afirmă aceste lucruri, este grav. Să nu uităm că domnul Petrescu cu un coleg de-ai dumnevoastră care dă mereu din mâini, să îl imite cu Giovanni Becali. Mister (n.r. – Ilie Dumitrescu), care era în emisiune înaintea meciului cu FCSB… Am trăit un moment penibil pentru fotbalul românesc, când domnul Ilie Dumitrescu a afirmat clar că Dan Petrescu nu stă în același hotel cu echipa. El stătea. Eu mă trezeam de vreo lună, mă tot întâlneam cu Mara prin hotel. Mă băteam cu ei pe lift. Am simțit eu ceva atunci. Poate a fost o pură întâmplare.Revenind. Mister Ilie, înaintea rezultatului cu FCSB, a spus că Dan Petrescu nu a luat legătura cu echipa. Așa era normal, nu semanse contract. După meci, Ilie Dumitrescu arată mesajele de la Petrescu, că a pregătit el meciul. Ce să pregătească el într-o zi?! Ce facem acum, vreți să spuneți? Ne ascundem după păpușoi? Nu vedeți ce se întâmplă în fotbalul românesc? Mai are să spună că am pregătit eu meciul cu Jablonec…”, a spus Marius Șumudică, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Echipa e nepregătită? A avut două săptămâni să o pregătească. A pregătit-o, le-a dat vână și cu Steaua…. Cum a putut să îi calce în picioare pe FCSB, nu marcând 4 goluri cu lungă și cu a doua. Asta pe ploaie. Nu poți face asta fără pregăire fizică. I-a pregătit Șumudică până la meciul cu Steaua. Nu eu l-am câștigat, băieții au făcut-o.

 

Apoi apare un domn antrenor care apare de 3 săptămâni, schimbă 7-8 jucători pregătiți de mine, aduce 3-4-5 jucători, îi pune pe listă, apoi se plânge că nu sunt pregătiți. Este urât când apari la flash și dai nume că jucătorii au greșit! Rufele se spală în familie. Nu am dat niciodată nume și nu am criticat un coleg. Ce s-a făcut greșit? Ai avut un președinte care ți-a luat 4 campionate. Da, președintele, Marius Copilu a luat campionatele.

 

Dan Petrescu a avut Covid-19, a venit Edi Iordănescu și a luat titlul. Tot ridicăm în slăvi anumiți oameni. Echipa aceasta, cu Șumudică antrenor, a făcut 7 victorii. Nu înțeleg ce s-a făcut greșit. Dacă are sânge în instalație, așa cum crede și se înfoaie, venim și discutăm față în față, ca doi profesioniști, în direct la TV. Să spună ce s-a făcut greșit.

Nu sunt eu vinovat că aduce jucători care au două viteze, încet și foarte încet. Nu sunt eu vinovat că Petrila și Omrani nu mai sunt cei care erau cu mine. Eu nu intram în direct. De o lună de zile nu vorbesc, dar nu veni acum să împroști cu noroi în niște oameni care te-au lăsat pe primul loc, cu 21 de puncte”, a mai spus Șumudică.

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare