Închide

UEFA a vizitat Cluj Arena, în perspectiva găzduirii Campionatului European de Fotbal U21 2023

ActualitateAdministrațieSport by Actual de Cluj - sept. 17, 2021 0 385

O delegație UEFA (Union of European Football Associations) a fost recent la Cluj Napoca, pentru a vizita stadionul „Cluj Arena” pentru a verifica condițiile oferite pentru desfășurarea viitorului Campionat European de Fotbal U21.

Campionatul e programt în vara anului 2023, în România și Georgia și va reuni 16 echipe participante, inclusiv formațiile reprezentative ale țărilor gazdă.

Delegții UEFA au analizat stadionul, hotelurile și bazele de antrenament care ar putea fi folosite pentru turneu. Totodată, aceștia au urmărit și alocarea spațiilor din interiorul arenei, conform ghidului UEFA.

„La finalul vizitei, concluziile reprezentanților U.E.F.A. au fost unele extrem de favorabile”, transmit reprezentanții Cluj Arena.

Reamintim că atât stadionul „Cluj Arena”, cât și stadionul „Constantin Rădulescu” din Gruia și alte două stadioane din București, au fost nominalizate să găzduiască mai multe partide din grupele turneului european de Fotbal U21.

„Acest campionat european se adaugă altor importante competiții sportive derulate pe arena din inima Transilvaniei, respectiv Campionatul European de Atletism pe Echipe, Campionatul Balcanic de Atletism pentru Seniori, Campionatului Balcanic de Atletism pentru Juniori 1, Campionatele Internaționale de Atletism ale României „Iolanda Balaş Soter”, Campionatul Național de Atletism, Maratonul Internațional Cluj-Napoca, meciuri ale echipei naționale cu reprezentativele din Spania, Chile, Danemarca, Muntenegru și numeroase alte competiții naționale și internaționale de înalt nivel”, transmite conducerea Cluj Arena.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare