Închide

The Guardian: 10 lucruri pe care le poți face în Cluj-Napoca. Pe listă, second hand-urile

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 27, 2020 0 782

The Guardian îți arată care sunt cele mai bune 10 lucruri pe care le poți face în Cluj-Napoca, într-un articol publicat în această după-masă.
Reputata publicație britanică arată că în Cluj-Napoca găsești festivaluri – Electric Castle, Untold, Jazz in the Park, dar și așteptatul Form Days din Gilău, a cărui primă ediție e programată în aceast an. O atracție pare a fi și piața centrală, Unirii, mai exact hotelul Melody și Muzeul de Artă. Numărul mare de galerii e artă e și el pe listă. ”Clujul e un loc foarte creativ, cu un amestec de instituții deja recunoscute ca muzeul de artă sau galerii mai underground, ca Fabrica de Pensule, în clădirea sa care seamănă cu un depozit. Una idntre cele mai bune galerii de artă e Quadro, în vreme ce Creic Center (Centrul pentru Industrii Creative-n.red.) e un hub creativ nou pentru artiștii locali”, arată publicația, menționând și festivalul de film TIFF, cel mai important din România, care ”a fost realizat de un grup de prieteni în urmă cu 17 ani și acum funcționează anual aproape două săptămâni, atrăgând oameni din toată lumea”.
Pe listă apare și grădina botanică, dar și … second hand-urile din centrul orașului. ”Există o scenă strălucitoare a second hand-urilor în Cluj”, precizează articolul, adăugându-i și pe designerii independenți pe listă.

Aici întregul ghid local, în engleză

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu