Închide

Șeful UDMR Cluj îl critică aspru pe Boc, pentru că a ajuns să se curteze tocmai cu George Simion, liderul extremei drepte din România

ActualitatePoliticaTop News by Actual de Cluj - ian. 21, 2022 1 535

Reacțiile de surpindere și nemulțumire continuă după ce primarul Clujului, pretins liberal, Emil Boc, l-a primit în vizită pe George Simion, liderul formațiunii politice de extremă dreaptă, AUR. Cei doi s-au întreținut cordial în sediul Primăriei Cluj „o jumătate de oră” – după cum relata Simion – iar în spațiul public au avut grijă să-și atribuie cuvinte de laudă și să profite fiecare dintre ei de pe urma notorietății celuilalt.

Președintele UDMR Cluj, Csoma Botond, nu putea rămâne indiferent la tertipurile edilului clujean, care într-o zi se vopsește în pro-european și promotor al multiculturalismului și diversității culturale, iar în altă zi se trezește susținător al marilor „valori naționale”, în asentiment cu simpatizanții extremei drepte, anti-vacciniști, anarhiști și antioccidentali.

„Aş dori să-i atrag atenția domnului Boc că acel George Simion cu care s-a întâlnit la Cluj şi a identificat puncte comune de natură politică, a calificat Holocaustul drept o temă minoră, în acelaşi timp tot el a organizat violențele antimaghiare din Valea Uzului”, a comentat  Csoma Botond pe contul de facebook

Liderul UDMR Cluj a mai spus că George Simion, prin activitatea sa din parlament şi cea de pe stradă, destabilizează țara, și că se miră cum un primar „european” de talia lui Boc își permite să-și asocieze imaginea cu acesta.

„Orice întâlnire de acest gen reprezintă un câştig în planul legitimității pentru acest scandalagiu extremist. A fost o greşeală, domnule primar!”, a spus președintele UDMR Cluj.

Sursa foto: George Simion/captura

Un comentariu

  1. Si eu il critic pe Boc pentru ca nu a uzitat de dreptul de preemtiune in cazul hoteului Melody care a fost luat de guvernul maghiar. La fel cum 3 sferturi din muzeul de Arta este dat tot pe filiera UDMR catre ceva presupusi proprietari.
    UdMR flutura sperietoarea AUR nu pentru ca ar fi ei sovini, ca asta le-ar da apa la moara, ci pentru ca AUR nu sunt dispusi sa intre in hora manarelilor in care UDMR a jucat csardasul cu PNL si PSD in toate guvernele din ultimii 20 de ani. Ceea ce au tacut ei vor vorbi cei de la AUR. Sa mai cunoastem si noi sforariile tradarilor.

Scrie un comentariu

Articole similare