Închide

Șeful Secției 6 de Poliție, din Florești, este unul dintre răniții din accidentul de azi dimineață și are nevoie de sânge

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 07, 2019 0 3975

În accidentul cumplit care s-a petrecut în această dimineață la intrare în Florești, dinspre Cluj, a fost rănit grav și un polițist de 44 de ani. Este vorba despre Florea Daniel, șeful Secției 6, Poliția Rurală Florești. Accidentul a fost produs de un tânăr  din județul Bihor, de 20 de ani, care nu deținea permis de conducere. Potrivit primelor informații transmise de Poliție, tânărul ar fi pătruns cu autoturismul BMW pe contrasens. Trei mașini au fost prinse în coliziune, iar șoferii au fost grav răniți.

Polițiștii din IPJ Cluj i-au transmis un mesaj de susținere lui Florea Daniel și familiei sale. De asemenea, ei le cer clujenilor să meargă să doneze sânge.  „Florea Daniel Cristian se află internat la Chirurie I și are nevoie urgentă de sânge grupa AII Rh pozitiv. Se poate dona indiferent de grupa de sânge, începand cu ziua de luni, la Centrul de Transfuzii de pe str Bălcescu, nr 18, (orele 07.30-13.30), cu precizarea pentru Florea Daniel Cristian internat la Chirurgie I”

Citește și

Accident cumplit în această dimineață, pe Calea Florești. A fost avariată și o mașină de pompieri

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare