Închide

Ce se întâmplă cu evenimentele programate în Sala Polivalentă

ActualitateTop News by Catalin Suciu - mart. 13, 2016 1 1910

Sala Polivalentă din Cluj a devenit gazda mai multor evenimente de anvergură în ultimul an, aici mutându-și casa echipele naționale ale mai multor discipline sportive.

În Cluj-Napoca e programat și meciul de FED Cup dintre România și Germania, în luna aprilie, iar în 2017 în Polivalentă se va desfășura Campionatul European de Gimnastică. Tot în 2017, Clujul și Sala Polivalentă vor găzdui câteva meciuri de la Campionatul European de Baschet masculin. Între acestea vor mai fi diverse evenimente sportive cum sunt și meciurile echipei UBT la baschet sau partide ale handbalistelor de la U Alexandrion.
Ce se întâmplă cu toate aceste evenimente după accidentul de sâmbătă, când, reamintim, din cauza unei erori de construcție, un copil a căuzt de la o înălțime de aproximtiv 5 metri, din tribună?

„Comisia tehnică de anchetă va stabili din ce cauză s-a creat spațiul dintre tribună fixă și tribuna retractabilă, inclusiv responsabilitățile. Vor fi dispuse măsuri tehnice de remediere. Sala Polivalentă își va continua activitatea, toate evenimentele programate se vor desfășura”, a anunțat pentru actualdecluj.ro primarul Emil Boc.

CITIȚI ȘI: Cluj, capitala sportului românesc! Evenimentele majore care vor fi găzduite începând din acest an

Cât de sigură e Sala Polivalentă? O eroare de construcție putea produce o tragedie. Un copil a căzut din peluza sălii și-a ajuns la spital. Cine răspunde?

Primăria reacționează după accidentul din Polivalentă. Vor fi anchetați toți, de la constructori la organizatori

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Un comentariu

  1. Cu siguranta ca nu cade bine acest accident , dar asta nu inseamna ca sala este nesecuritara.Sunt convins ca acest nedorit accident sa datorat lipsei de responsabilitate a celor care au aranjat– reglat instalat cum vreti voi sa o spuneti a tribunei retractabila .Dupa cum se vede in fotografi , a fost trasa prea mult spre teren—Sigur de astazi se va sufla si in iaurt pentru securitate si protectia publicului. Acuma sa nu ducem acest nedorit accident la extremis , ii pacat ce sa intamplat , inca o data regretabil ,dar tot raul este spre bine , ==MAI MULTA RESPONSABILITATE A CELOR CARE ASIGURA SIGURANTA PUBLICULUI, A CELOR CARE ORGANIZEAZA EVENIMENTE ,

  Scrie un comentariu