Închide

Primăria reacționează după accidentul din Polivalentă. Vor fi anchetați toți, de la constructori la organizatori

ActualitateTop News by Catalin Suciu - mart. 13, 2016 1 824

Primăria Cluj-Napoca a anunțat că a dispus constituirea unei comisii care va cerceta condițiile în care s-a produs accidentul din Sala Polivalentă. Reamintin, un copil a căzut dintr-o tribună în timpului meciului de baschet U BT – CSM Oradea, din cauza unui spațiu mult prea larg dintre trepte. DETALII AICI.
Iată ce spune primăria:

„Primarul Emil Boc a dispus constituirea unei comisii tehnice de ancheta coordonata de viceprimarul Gheorghe Surubaru care va stabili circumstantele si cauzele producerii incidentului, precum si responsabilitatile tuturor factorilor implicati (constructor sala, furnizor echipamente, organizator evenimente, administrare sala). De asemenea, Comisia va dispune masurile necesare pentru a preveni astfel de evenimente in viitor. Sala Polivalenta se afla in administrarea Societatii comerciale Sala Polivalenta si este condusa de un Consiliu de administratie numit de Consiliul Local Cluj. Accidentul produs in timpul evenimentului din seara de 12 martie este regretabil, ne exprimam intreaga compasiune pentru suferinta produsa atat tanarului accidentat, cat si familiei sale si ne vom asigura ca toate masurile vor fi luate in cel mai scurt timp pentru a nu permite ca un astfel de incident sa se repete.”

CITEȘTE ȘI: Cât de sigură e Sala Polivalentă? O eroare de construcție putea produce o tragedie. Un copil a căzut din peluza sălii și-a ajuns la spital. Cine răspunde?

 

Un comentariu

  1. ” Vor fi anchetați toți, de la constructori la organizatori ”
    De ce nu anchetati adminstratorul salii nesimtitilor ? Hopa, aia sunteti voi. Daca nu v-ati angaja toti lipitorii de afise si pilele sa frece menta pe banii contribuabilior nu s-ar intampla astfel de lucruri! Intelegeti, bugetari lenesi de 2 lei ?

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.