Închide

Scandal în Cluj, o femeie a fost amenințată cu pistolul în trafic de mascați cu cagule

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 04, 2019 0 201

Scandal aseară în Cluj-Napoca, cu amenințări cu pistolul în trafic și mascați cu două dube trimiși de urgență la fața locului.

Ieri, în urma unui apel 112 prin care era sesizat faptul că persoane mascate amenință cu un pistol o participantă la trafic, polițiștii s-au mobilizat rapid și i-au identificat pe cei bănuiți de comiterea faptei, iar unul dintre bărbați a fost reținut pentru 24 de ore. ”În fapt, la data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 19:30, am fost sesizați cu privire la faptul că, pe Calea Dorobanților, din Cluj-Napoca, o femeie care se afla într-un autovehicul a fost amenintata în trafic cu un pistol de către două persoane aflate într-un alt autovehicul, persoane care aveau fețele acoperite cu cagule”; explică polițiștii. ”În urma sesizării, toate echipajele din teren au fost alertate, fiind demarate verificari pentru depistarea celor două persoane. In scurt timp, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au găsit autovehiculul cu care s-ar fi deplasat cele două persoane, la intersecția străzilor Piezișă cu Clinicilor, din Cluj-Napoca. De asemenea, au fost identificate persoanele în cauza, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbați de 27 si 31 de ani, din comunele Florești și Iara, județul Cluj. În urma controlulul autovehiculului, au fost găsite bunuri care au fost ridicate în scopul administrării probatoriului: un pistol neletal, un box metalic, o cagulă și altele. Unul dintre bărbați a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de amenințare. Totodată, în privința celuilalt bărbat implicat, care ar fi condus autovehiculul, există suspiciunea că ar fi consumat substanțe psihoactive, rezultatul fiind pozitiv în urma testării cu aparatura aflată în dotarea polițiștilor. Acestuia i-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili daca a consumat sau nu substanțe interzise”.

”Au fost mobilizate foarte multe echipaje pentru identificarea celor doi și pentru prinderea acestora. Au participat polițiști rutieri, de ordine publică, investigații criminale și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, au completat aceștia.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu