Închide

S-au săturat de indiferența Primăriei/Locuitorii de pe strada Basarabiei din cartierul Mănăștur au făcut zeci de petiții privind starea dezastruoasă în care este artera/Oamenii reproșează oficialilor că îi tratează cu „copy-paste”

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - mai 20, 2024 4 3852

Mai mult, oficialii Primăriei promit deja de câțiva ani că nemulțumirile oamenilor din zonă legate de asfalt, trotuare și gropile frecvente se vor rezolva odată cu proiectul centurii Metropolitane care prevede o bretea de legătură tocmai în această zonă.

La începutul lui 2022, directorul tehnic al Primăriei, Virgil Poruțiu, arăta că, deși finanțarea modernizării arterei Edgar Quinet se va asigura de la bugetul de stat, fiind prinsă în proiectul mare ca drum de legătură, depinde de finalizarea studiilor pentru Centura Metropolitană și de obținerea tuturor avizelor.Viceprimarul Dan Tarcea preciza că, deși Primăria a simplificat procedura de preluare a străzilor private în domeniul public, până în prezent s-au preluat doar puține artere la Primărie, însă cele luate au fost deja incluse în programele instituției și modernizate.

 

 

4 comentarii

  1. Aceea strada trebuia sa o faca dezvotatorul care a construit Citadela Residence, că atât face strada, doar asigură accesul acolo. Cine i-a pus sa cumpere apartamente acolo dacă strada arata în halul ăla? Le-a promis constructorul că o face după ce ii dau banii? Să meargă la el. Nu e corect sa se construiască în așa batjocură și apoi să se arunce în cârca primăriei. Că sa o ia primăria, strada trebuie predată în stare bună și la cotele/dimensiunile necesare.

  2. Responsabilitatea pentru repararea drumurilor private revine proprietarilor acestora, fie individual, fie colectiv prin intermediul unor asociații, nu revine primăriei.

    • Din pacate nu revine nici proprietarilor, nici asociatiei. Drumul apartine de cineva anume care detine mai multe drumuri si nu se poate face nimic pe cont propriu si legal. Nici nu isi intretine drumul, dar nici nu suntem lasati sa facem noi fara certuri si amenintari, deci ne blocheaza aiurea.
      Se incearca peticirea ici-colo dar si asa cu suparari ca ne atingem de drum.

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

Articole similare