Închide

Propaganda lui Boc de prin școli și consilierii lui peltici

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - sept. 12, 2016 0 723

Neobosit în a-și dezvolta capitalul de imagine, primarul Emil Boc nu avea cum să nu profite din plin de festivitățile pentru deschiderea noului an școlar. Fiind doar un singur Boc, evident că nu se putea împărți la toate școlile cu mulți părinți, care să-l vadă și să-l aplaude, astfel că s-a mulțumit să-și trimită doar discursul, prin intermediul consilierilor/aghiotanților săi.  De parcă nu ar ține de normalitate, Boc a ținut să le comunice copiilor și părinților despre marile investiții realizate de Primărie: reparațiile din școli. S-au rostit cifre impresionante, s-au invocat bursele de studiu și facilitățile de pe mijloacele de transport în comun – toate acordate prin bunăvoința preamăritului Emil Boc.

Sursele actualdecluj.ro au informat că nu a fost om de partid care să nu ajungă în posesia circularei lui Boc. „Toată lumea trebuie să se prezinte la câte o școală și să citească mesajul domnului primar Emil Boc” – așa a sunat dispoziția de partid. Consilierii locali din partea PNL au fost primii vizați. Plini de zel, unii dintre ei s-au poticnit la citire. A fost tocmai cazul viceprimarului Dan Tarcea, pe care o mămică l-a ironizat imediat pe Facebook: „La școala Marei, de dimineață, a vorbit (și) viceprimarul – niște bălării clasice cu investiții, asigurări și mulțumiri. Mai că-ți venea să-l încadrezi într-o clasă de dezvoltarea vorbirii intensiv”.

Circulara lui Boc

20160909115122193

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare