Închide

Progrese pe șantierul noii grădinițe din Tăuți/Primarul Bogdan Pivariu: Ar putea fi gata la finalul acestui an

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mart. 06, 2024 0 111

Progrese importante s-au înregistrat pe șantierul noii grădinițe din Florești care se construirește pe terenul fostei școli din Tăuți. Deșie termenul de finalizare este în 2025, primarul Emil Pivariu a arătat, după o vizită pe șantier, că obiectivul ar putea fi gata la finalul acestui an.
Deși este construită pe terenul fostei școli din Tăuți, grădinița va deservi nu doar locuitorii din Tăuți, ci și pe cei din Florești. Aceasta va avea 3 grupe de clasă pentru învățământul preșcolar, împreună cu facilitățile necesare – sală multifuncțională, cabinet medical, birou administrativ, grupuri sanitare, curte mare intr-o zona linistita si cu aer curat.
COntractul pentru execuția noii grădinițe din Tăuți (cu trei grupe și circa 60 de copii) a fost semnat la valoarea de  3.181.486,79 lei, fără TVA. Potrivit primarului, obiectivul urmează să intre în faza de execuție. Potrivit informațiilor din SEAP, unicul ofertant la procedură (lansată în 24 august) și estimat la  3.283.759,49 lei, fără TVA, a fost asocierea Add Concept -Bruco Antrepriza, cei care au și câștigat contractul. Lucrările au ca termen de execuție perioada de un an și jumătate.
„Acest proiect este un alt pas important spre îmbunătățirea infrastructurii educaționale, asigurând astfel condiții moderne și adecvate pentru viitorul copiilor din comunitatea floreșteană. Termenul de finalizare este începutul anului 2025 dar având în vedere avansul pe care constructorul îl are, suntem încrezători că până la finalul anului această grădiniță va fi edificată”, a arătat primarul Bogdan Pivariu, după o vizită pe șantier.
Vezi și:
De la renovarea clădirii Poștei din Cluj, Add Concept construiește o grădiniță nouă în comuna Florești

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare