Închide

Primul eveniment de Centenar al Unirii în Cluj e Revelionul; ce ți se pregătește: lasere, concert și sute de șampanii

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 22, 2017 0 1140

Sărbătorești o sută de ani de la Unirea din 1918 cu Hara și Ro-Mania, plus un spectacol de lasere: primul eveniment din Cluj organizat cu ocazia centenarului Unirii e chiar Revelionul, anunță Primăria Cluj-Napoca; e un revelion în aer liber, în piața Unirii, cu concert și sute de sticle de șampanie.

Dacă rămâi în Cluj de revelion, municipalitatea pregătește un concert în aer liber, cu spectacol de lasere și sute de sticle de șampanie pentru miile de clujeni așteptați în piață. „Revelionul 2018 are o însemnătate aparte. Vom sărbători nu doar trecerea în Anul Nou, dar și trecerea în anul Centenarului, un an plin de semnificație atât pentru România, cât și pentru Cluj-Napoca”, explică municipalitatea.

Concertul începe la ora 22 cu DJ Project & Mira, trupa Hara la ora 23, spectacol de lasere, lumini și artificii la cumpăna dintre ani și, dacă v-o mai amintiți, cu trupa Ro-Mania, la 00.15.

La cumpăna dintre ani, toți cei prezenți în Piața Unirii vor avea ocazia să închine câte un pahar de șampanie dintre cele nu mai puțin de 700 de sticle puse la dispoziție.

Ajunul Anului Nou va fi ultima seară în care cele 75 de căsuțe din cadrul Târgului de Crăciun Cluj-Napoca vor putea fi vizitate și în care clujenii mai au ocazia să-și cumpere produse de sezon, migdale și nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțisoară, produse tradiționale, produse hand-made și o gamă largă de produse gastronomice de sezon.

În ultima zi din an accesul la patinoarul din Unirii e gratuit și e deschis de la 10, 12, 14 și 22.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu