Închide

Medicul Mihai Lucan, cercetat sub control judiciar. Tribunalul a respins cererea de arestare

ActualitateTop News by Catalin Suciu - dec. 22, 2017 0 1222

Medicul Mihai Lucan, fiul său, Valerian Lucan, şi directorul administrativ în cadrul Institutului Clinic de Urologie Cluj-Napoca, Dan Emil Fofiu-Sânpetreanu, vor fi cecetaţi sub control judiciar. Tribunalul Bucureşti a respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a celor trei în dosarul în care există suspiciuni că ar fi folosit bunurile Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca în favoarea unei firme privat, transmite Mediafax.

În urma analizei probatoriului procurorilor, după 9 ore de audieri, judecătorii de la Tribunalul Capitalei au dispus, vineri dimineaţa, cercetarea celor trei persoane amintite, sub control judiciar. Decizia este executorie, dar poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Tot sub control judiciar va fi cercetat penal, în acelaşi dosar, şi directorul economic în cadrul institutului, Rodica Sanda Baciu, măsură dispusă de anchetatori încă de joi seara.

Medicul Mihai Lucan, fiul său şi Dan Emil Fofiu-Sânpetreanu au fost reţinuţi joi seara de procurorii DIICOT.

DETALII: Chirurg decorat de președinte, consilier de premier, după gratii la DIICOT pentru delapidare din clinica pe care a fondat-o. Cine e controversatul Mihai Lucan

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.