Închide

Primarul Pivariu din Florești pierde în fața Napoca Construcții. Societatea nu trebuie să achite niciun leu penalități Primăriei pentru strada Eroilor

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 29, 2021 0 442

De fapt, Primăria Florești a fost cea care nu și-a respectat obligațiile contractuale și nu a suportat relocarea rețelelor descoperite pe șantierul de pe strada Eroilor. Societatea Napoca Construcții a fost îndreptățită să rezilieze contractul din acest motiv și nu trebuie să achite Primăriei vreo penalitate, se arată într-o decizie a Tribunalului Specializat Cluj.

Primarul Pivariu a dat societatea de construcții Napoca în judecată, după ce aceasta a decis să rezilieze contractul pentru modernizarea străzii Eroilor din Florești. Inițial, primarul a mers de mai multe ori pe șantierul de modernizare și s-a filmat pentru a se arăta revoltat că societatea Napoca nu lucra pe șantier sau a ținut să spună că s-au constatat nereguli și s-au aplicat penalități de peste 1,2 milioane de lei.

Printr-o decizie a Tribunalului Specializat Cluj din 22 iunie, Primarul Pivariu a pierdut procesul iar instanța a dat dreptate constructorilor, arată foaiatransivana.ro. Potrivit instanței, Primăria a fost cea care nu și-a respectat obligațiile contractuale și nu a relocat branșamentele și rețelele electrice descoperite pe șantier odată cu începerea lucrărilor de modernizare.

În prezent strada Eroilor e în șantier, oprit de Primărie și care pune piedici seriose traficului din comună.

Tot primarul Pivariu a apus că va mai face o bandă suplimentară pe arteră, ca va relicita restul lucrării sau că se încearcă suplimentarea finanțării guvernamentale.

vezi și: Napoca a decis să ceară rezilierea contractului cu Primăria Florești pentru strada Eroilor. „Mergem în instanță să solicităm daune. N-am avut un receptor în Primărie”

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare