Închide

Primăria dintr-un oraș din Cluj pune dispensoare de dezinfectant în autobuze

Administrație by Actual de Cluj - feb. 24, 2020 0 1083

Autobuzele dintr-un oraș din Cluj au dezinfectanți pentru călători, la urcare și coborâre. ”E primul și singurul oraș din România”, anunță Primăria.

Dispensoare de dezinfectant pentru mâini au autobuzele electrice din orașul Turda. ”În contextul actual este foarte important să luăm măsuri concrete de protejare a populației, pentru a minimaliza posibilitatea răspândirii virușilor și a bacteriilor, motiv pentru care am decis să implementăm acest proiect”, anunță Primăria. ”În perioada următoare vom monta astfel de dispozitive în școli și grădinițe, dar și în locurile sau instituțiile aglomerate, obiective turistice sau alte instituții subordonate”.
Soluția cu dezinfectant pe bază de alcool este foarte eficientă împotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii și virusurile. Fiecare autobuz electric din Turda dispune de două dispensere cu dezinfectant și instrucțiuni de folosire. ”Încurajăm toți călătorii să utilizeze aceste dispozitive, să își dezinfecteze mâinile atât la urcarea în autobuz cât și la coborâre”, mai transmite Primăria din Turda.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu