Închide

Cum te poți angaja pe mulți bani încă din studenție. Un manager HR din Cluj vine să învețe studenții trucuri de pe piața forței de muncă

ActualitateAdministrațieEconomieUncategorized by Actual de Cluj - feb. 24, 2020 0 263

Care sunt cele mai căutate și mai bine plătite joburi și unde? În Cluj, în București? Ce își doresc angajatorii de la cei pe care îi doresc în companiile lor și cum poți să îi impresionezi? Managerul Geo Ivanov, specialist în resurse umane, vine să le răspundă studenților la toate aceste întrebări dar și să îi învețe cum să pornească cu dreptul pe piața muncii.

Studenții sau masteranzii sunt aștepați mâine, în 25 februarie, la Bibilioteca Central Universitară „Lucian Blaga”, de la ora 17.00, în sala de conferințe „Ioan Muslea” pentru a afla secrete de pe piața muncii pe care numai cei care recrutează candidați le cunosc. Invitat la eveniment va fi Geo Ivanov, de la compania HCC Evolution, specializată în domeniul resurselor umane.

„Cel mai importat este să pornești cu dreptul în carieră. Să știi dinainte cum și ce trebuie să faci la primul interviu dar și ce așteptări au angajatorii de la tine. Mai ales că toată lumea folosește acum firme de recrutare în procesul de selecție, mai ales pentru job-urile de perspectivă. Toți tinerii ne întreabă care sunt cele mai căutate job-uri și mai bine plătite, înainte de toate. O să le spunem și asta. Importantă este atitudinea, apoi felul în care ei vin la interviuri. O să le arătăm și cum se face departajarea candidaților similari in procesul de recrutare, cum se suplinește lipsa de experiență dar și care este combinația câștigătoare pentru un job bine plătit din prima”, a spus Ivanov.

Evenimentul este organizat de Centrul de Carieră al Universității Babeș-Bolyai în parteneriat cu cei de la compania HCC Evolution iar intrarea este gratuită. La final este programată și o sesiune de Q&A pe subiectele de interes la care va răspunde invitatul Geo Ivanov – Business Owner, Headhunter, Sales & Branding Specialist.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu