Închide

Premierul Ciucă promite sprijin pentru mașina electrică lansată la Cluj dar și pentru metrou

ActualitatePoliticaTop News by Actual de Cluj - mai 20, 2022 0 279

Prezent la Cluj, premierul Nicolae Ciucă a declarat public că metroul este necesar cetățenilor din Cluj-Napoca, având în vedere dezvoltarea pe care o parcurge Zona Metropolitană, motiv pentru care Guvenrul va sprijini realizarea acestuia.

Mai mult, Premierul a mai spus că va pune umărul pentru omologarea mașinii electrice al cărui prototip a fost prezentat în cadrul INNOWAVE Summit 2022, organizat la Cluj-Napoca de Forumul de Afaceri Bulgar (Varna), C-EDU Cluster de Educație (Cluj-Napoca) și Municipiul Cluj-Napoca în parteneriat cu Municipiul Varna – în activitățile strategice ale primei platforme pan-europene de colaborare și stimulare a start-up-urilor din Europa și din lume.

Nicolae Ciucă a recomandat celor care au lansat mașina electrică (Arobs) să colaboreze și cu alte instituții de cercetare românești pentru a face acest vehicul, performant și competiv.

Premierul a făcut declarații în cadrul unei conferințe de presă la care a participat alături de primarul Emil Boc și de ministrul de Interne, Lucian Bode, șeful Cancelariei premierului, Mircea Abrudean, liderul PNL Cluj, Daniel Buda, sau președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare