Închide

Porsche deschide oficial biroul de la Timișoara și intenționează să angajeze 100 specialiști IT

Economie by Actual de Cluj - nov. 22, 2022 0 129

Porsche Engineering, furnizor de servicii tehnologice şi subsidiară deţinută în totalitate de Porsche, deschide oficial al doilea centru de cercetare-dezvoltare din România, la Timișoara, și intenționează să facă angajări, conform News.ro.

Compania vrea să recruteze în 2023 peste 100 de dezvoltatori şi ingineri software în România. Este vorba despre specialiști care au competențe în: AI, Big Data, Cloud, Infotainment, ADAS, Connectivity, dar şi în alte segmente din domeniul IT pentru automotive.

„Porsche Engineering, furnizor de servicii tehnologice şi subsidiară deţinută în totalitate de Porsche, îşi consolidează prezenţa în România şi anunţă deschiderea oficială a biroului său fizic din Timişoara, cu planuri de dezvoltare pe termen lung. Acest demers se înscrie în strategia companiei de a-şi întări prezenţa pe plan local, iar în 2023 Porsche Engineering îşi propune să extindă echipa locală cu peste 100 de colegi noi, dintre care aproximativ 50 de dezvoltatori şi ingineri software vor fi angajaţi în Timişoara”, anunţă compania.

Biroul din Timişoara este localizat în centrul oraşului, are o suprafaţă de 2.110 mp și este adaptat pentru stilul de lucru în regim hibrid.

Porsche Engineering Romania SRL, înființată în Cluj-Napoca pe strada Alexandru Vaida Voevod, cu birouri de cercetare şi dezvoltare în Cluj-Napoca şi Timişoara, este o filială deţinută în totalitate de Porsche Engineering Group GmbH.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu