Închide

O firmă IT din Cluj își deschide birou în Silicon Valley

Economie by Actual de Cluj - nov. 22, 2022 0 323

O firmă IT din Cluj-Napoca, înființată în anul 2015, își deschide primul birou din SUA, în Silicon Valley, la Palo Alto.

OVES Enterprise, cu afaceri de aproape 14 milioane de lei în 2021, este o companie de dezvoltare de software. Biroul pe care firma îl inaugurează în SUA este al cincilea deschis în afara României în ultimele 11 luni, se arată într-un comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Pe lângă SUA, firma IT din Cluj este prezentă în Germania, unde are două birouri, în Emiratele Arabe Unite (Dubai) și în Marea Britanie. ~SUA reprezintă una dintre cele mai atractive zone pentru dezvoltarea de proiecte IT. Și vorbim aici atât despre partea financiară – fee-urile sunt cu 20 – 30% mai mari față de zona DACH – cât și despre complexitatea și gradul de inovație al proiectelor, argumente care ne motivează și ne ajută să evoluăm și să construim un viitor mai bun pentru toată lumea~, spune Mihai Filip, CEO OVES Enterprise.

În următoarele luni, firma vrea să se extindă în Belgia, Țările de Jos și vrea să își mai deschidă un birou la New York.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu