Închide

Compania clujeană de software Fortech, preluată de GlobalLogic, membră a grupului Hitachi

Economie by Actual de Cluj - nov. 21, 2022 0 448

Compania românească Fortech, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de software outsourcing pentru dezvoltare de software din regiunea Transilvaniei, a semnat un acord de vânzare către compania americană GlobalLogic, membră a grupului Hitachi. Tranzacția este supusă unor termeni şi condiții suspensive care includ autorizări din partea autorităților relevante competente, transmite Economedia.

Asociații Fortech au semnat acordul de vânzare a tuturor părților sociale deținute de aceștia în cadrul Fortech SRL către compania americană GlobalLogic, membră a grupului Hitachi, potrivit informaţiilor transmise luni de reprezentanţii firmei de avocatură Wolf Theiss, care a asistat asociaţii Fortech în acest proces.

Fortech este o companie de servicii software cu sediul central în Cluj-Napoca, România, având peste 1.100 de angajaţi si colaboratori. Deține, de asemenea, hub-uri de inginerie în Oradea, Iași, Brașov și București.

GlobalLogic, companie membră a grupului Hitachi, are sediul central în Silicon Valley (San Jose, California) și operează studiouri de proiectare și centre de inginerie în întreaga lume.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare