Închide

Polonez venit la Untold, tâlhărit cu un cuțit pe Cetățuie, de 3 tineri

Uncategorized by Actual de Cluj - iul. 30, 2019 0 373

Un polonez care a venit la Cluj ca să participe la cel mai mare festival din țară, și care a dormit pe Cetățuie într-un sac de dormit căci nu avea cazare decât din această seară, a fost tâlhărit cu un cuțit, și a rămas fără bani și fără telefon – șansa sa a fost însă că autorii au fost prinși iar mare parte din bunurile sale au fost recuperate.

Un polonez a cerut dimineață la ora 8 ajutorul polițiștilor și a reclamat că a fost tâlhărit în parcul Cetățuia; acesta a spus că trei tineri l-ar fi amenințat cu un cuțit și i-au furat telefonul mobil și bani. S-au mobilizat pentru acest caz polițiști de la biroul municipal, de la două secții – 1 și 5 – dar și de la Biroul Investigați Criminale. La 50 de minute de la sesizare aceștia au identificat trei tineri bănuiți de comiterea faptei, aceștia au vârste între 18 și 23 de ani și locuiesc în Cluj-Napoca. Aceștia au fost duși la secția de poliție pentru audieri și au fost reținuți 24 de ore de polițiștii de la Investigații CRiinale, pentru comiterea infracțiunii de tâlhârie calificată. Prejudiciul a fost recuperat 90% iar autorii urmează să fie prezentați instanței pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Nefericitul festivalier tâlhărit pe Cetățuie a înnoptat într-un sac de dormit, căci are cazare doar de mâine.

Amintim, la festivalul Untold de la Cluj, cel mai mare din țară, sunt așteptați zeci de mii de participanți în fiecare zi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare