Închide

2 arestați după ce au furat 50.000 de euro dintr-o locuință în Cluj-Napoca

ActualitateUncategorized by Actual de Cluj - iun. 16, 2024 0 139

La Poliția Cluj-Napoca se află în instrumentare un dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de furt calificat, în cadrul căruia a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 28 de ani, din Gherla și o tânără de 27 de ani, din Cluj-Napoca.

 

În fapt, polițiștii au stabilit că în 13 iunie, în jurul orei 20.15, cei doi ar fi pătruns, prin escaladare, într-un imobil situat la parterul unui bloc de pe strada Horea din municipiu, de unde ar fi sustras suma de 248.000 de lei, adică aproximativ 50.000 de euro.

Astfel, în cadrul activităților investigativ-operative derulate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție, cu sprijinul efectivelor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic, cei doi tineri au fost depistați în Cluj-Napoca.

Până la acest moment, prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial de polițiști.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu