Închide

Polițiștii locali din Cluj verifică proprietarii de câini, împart amenzi

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 18, 2016 0 276

Polițiștii locali din Cluj-Napoca își iau în serios rolul de apărători ai domeniului public și într-o singură săptămână s-au pus pe amendat proprietarii de câini care îi plimbă fără lesă, ori în locurilede joacă pentru copii.

Acestor două motive de amenzi li se adaugă și faptul că unii dintre proprietarii de câini controlați de polițiștii locali nu aveau materialele necesare ca să colecteze excrementele animalelor. Astfel de situații au fost sesizate pe străzile Fabricii, Anina, A. Vlaicu, Oltului, Snagov, Unirii, Arieșului, Parcul Rozelor și chiar în Parcul Central.

Consiliul Local din Cluj-Napoca a aprobat anul trecut un controversat Regulament privind deținerea câinilor și accesul persoanelor însoțite de câini în oraș. După o mulțime de reclamații transmise Poliției Locale de asociații de locatari sau de proprietari de câini care sesizau că nu se respectă prevederile acestui regulament, polițiștii s-au pus pe verificat. Rezultatul – 16 amenzi în câteva zile. Valoarea nu e mare, doar 825 lei în total, dar Primăria din Cluj-Napoca anunță că astfel de verificări vor continua și în perioada următoare, „în scopul menținerii unui mediu curat”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare