Închide

Reţeaua Regina Maria şi Horia Ciorcilă fac spital privat la Cluj

ActualitateEconomie by Actual de Cluj - mart. 17, 2016 0 1773

Rețeaua de sănătate Regina Maria inițiază un proiect de dezvoltare a unui spital privat integrat la Cluj-Napoca, alături de omul de afaceri clujean Horia Ciorcilă, preşedintele Băncii Transilvania. Anunţul a fost făcut azi, iar investiția totală ar ajunge la 15 milioane de euro. Spitalul, construit de la zero, urmează să fie finalizat în prima jumătate a anului viitor și reprezintă cea mai mare investiție a Rețelei de sănătate din afara Bucureștiului, au mai transmis reprezentanţii reţelei medicale, într-un comunicat de presă.

Cu o suprafață de 7.000 mp, noul centru medical regional va oferi o gamă complexă de specialități medicale, axate pe chirurgia minim-invazivă laparoscopică, printre care: ginecologie, chirurgie generală, chirurgie pediatrică, ortopedie. Spitalul va dispune de maternitate, un centru de imagistică, un laborator integrat de analize medicale, un ambulatoriu multi-disciplinar și cameră de gardă.

Horia Ciorcilă este partener în construcția acestui spital, au mai transmis reprezentanţii reţelei medicale.

Citeşte şi:

Decizie istorică la Banca Transilvania, au prea mulți bani: dau dividende și acțiuni gratuite, cei mai mari acționari încasează milioane de euro


În Cluj, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA operează deja două clinici multidisciplinare, un laborator de analize medicale, un Centru specializat în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice coordonat de Prof. Dr. Academician Nicolae Hâncu, un Centru de Medicina Muncii și un Centru de Kinetoterapie și Recuperare Medicală.

Noul spital va avea 300 de angajaţi, iar în primul an de la deschidere, operatorul privat de servicii medicale estimează un flux de peste 10.000 de pacienți în spital și în ambulatoriu, potrivit comunicatului citat de Amos News.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu