Închide

Electric Castle deschide azi înscrierile pentru voluntari, vrea 250

Actualitate by Mihai Prodan - mart. 17, 2016 0 218

Sute de voluntari sunt așteptați la ediția din acest an a festivalului Electric Castle – organizatorii au deschis înscrierile pentru voluntariat mai devreme în acest an, pentru că așteaptă să ocupe nu mai puțin de 250 de poziții.

Înscrierile pentru voluntariat se fac online, de astăzi. Principalele sarcini – îi ghidează pe participanți și le oferă informații despre evenimentele și spațiile festivalului, contribuie la organizarea activităților de peste zi, iar cei pricepuți la limba engleză au ocazia de a pătrunde în culise și de a fi ghizii artiștilor invitați în festival pe durata șederii acestora la Cluj. „Evenimentele zilnice, spațiile special amenajate pentru relaxare și mulțimea de activități care se întâmplă 24 de ore din 24 nu ar fi posibile fără suportul (sic-n.red.) voluntarilor”, spun coordonatorul departamentului, Ioana Lepădat. Singurele condiții pentru voluntari sunt să aibă vârsta de 16 ani împliniți și să fie disponibili în perioada 14-17 iulie, dar și în timpul training-urilor și pregătirilor dinaintea evenimentului. Cunoașterea unor limbi străine sau experiența în eveniment pot constitui avantaje, dar nu sunt obligatorii. În total, sunt deschise peste 250 de poziții de voluntari.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare