Închide

Peste trei sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore la Cluj, cele mai multe din țară de departe, Clujul e singurul județ unde sunt găsite peste 300 de cazuri noi în acest interval

SănătateTop News by Actual de Cluj - apr. 06, 2022 0 138

Peste trei sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore la Cluj, cele mai multe din țară de departe, Clujul e singurul județ unde sunt găsite peste 300 de cazuri noi în acest interval.
E vorba de 310 de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate de ieri până azi la Cluj, cele mai multe din România după București, cu aproape opt sute de cazuri noi; de altfel Clujul e singurul județ din țară cu peste trei sute de cazuri noi, al treilea fiind Timiș cu 245 de cazuri.
Să menționăm că, astfel, Clujul se apropie de borna de 160.000 de cazuri depistate în județ de la debutul pandemiei în urmă cu doi ani, cele mai multe din România. E de așteptat ca acest prag să fie atins în cursul acestei săptămâni, căci până acum, cu aceste 310 cazuri noi, în Cluj au fost depistate 159.126 cazuri de infecție în cei doi ani de pandemie.
În Cluj sunt internați azi 176 de pacienți în spitalele din Cluj, cu infecție cu coronavirus, cei mai mulți într-un județ din țară; dintre aceștia, 21 sunt la Terapie Intensivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu