Închide

[P] Candidații PNL care se bat să câștige Clujul

ActualitatePoliticaTop News by Actual de Cluj - iun. 03, 2016 0 689

Liberalii se arată încrezători că la alegerile din 5 iunie vor câștiga peste 50 de primării, în județul Cluj. „Avem candidați competenți, buni profesioniști, iar ținta noastră este să ne creștem numărul mandatelor de primari, în întreg județul. Conform analizelor pe care le-am efectuat în teren, oamenii sunt sătui de nerealizările unor primari care s-au aflat în funcții timp de mai mulți ani. Primari PSD, în mod special, care n-au făcut mai nimic în mandatul lor, în ce privește infrastructura – drumuri, rețele de apă și canalizare dar nu numai”, a explicat Mircea Abrudean, secretarul general al organizației PNL Cluj.

Din cele 81 de primării clujene, 46 aparțin în prezent PNL-ului. Cea mai mare surpriză o va produce rezultatul din comuna Chinteni, consideră Mircea Abrudean. Primăriția PSD Lucia Suciu se află deja la al patrulea mandat, iar oamenii din localitate sunt sătui de promisiunile ei. „Până în prezent, domana Suciu nu a avut un contracandidat serios. Ei, acum îl are. Maria Man este candidatul PNL pentru Chinteni, o femeie care locuiește în localitate și care cunoaște pe dinafară problemele comunității. Ea are avantajul că a lucrat peste 20 de ani în administrația locală, deci știe exact ce are de făcut. Oamenii din sat o cunosc, au încredere în ea și vor să o voteze. Am convingerea că Maria Man ne va face o surpriză foarte plăcută. Ea s-a implicat mult în campanie, a mers din casă în casă, a vorbit cu oamenii din sat, iar șansele de a o invinge pe candidata PSD sunt foarte mari„, a relatat Abrudean.

Emil Boc pentru Cluj Napoca. Care sunt primăriile mari pe care PNL țintește să le câștige?

Emil Boc, primarul în funcție al municipiului Cluj Napoca, este cotat în intențiile de vot ale clujenilor cu cele mai mari șanse de a câștiga un nou mandat la alegerile locale de sâmbătă. „Nu avem nici o emoție în privința domnului Emil Boc. Tot ceea ce s-a realizat în Cluj Napoca, în ultimii ani, i se datorează lui, ca atare noi mizăm că va scoate un rezultat foarte bun. Toți clujenii își doresc continuitate, sunt conșienți că primarul a demarat o serie de proiecte de dezvoltare importante. Obiectivul principal al PNL este ca orașul să crească cu ceea ce domnul primar Emil Boc a început și cu ceea ce vom putea să realizăm în următorii poatru ani, atât la nivel de municipiu cât și la nivel de județ”, a precizat secretarul organizației PNL.

Liberalii sunt încrezători că vor reuși să câștige primăriile Câmpia Turzii și Turda. La Câmpia Turzii candidează liderul organizației locale de partid, Dorin Lojigan, care este și viceprimar în funcție. Liberalii estimează că Lojigan are șanse foarte mari să câștige alegerile în 5 iunie. La Turda, candidatul PNL, Tudor Ștefănie, primar în funcție, are la rândul său cele mai mari șanse pentru a câștiga un nou mandat. Primăria Huedin va fi câștigată, de asemenea, de primarul în funcție, liberalul Mircea Moroșan. În Dej, chiar dacă bătălia cu reprezentanții PSD este destul de dificilă, candidatul PNL, Aurelian Mureșan, și-a făcut o campanie exemplară, fiind cotat cu șanse destul de mari pentru a-l învinge pe Morar Costan, primarul PSD în funcție. În Gherla, primarul PNL în funcție, Marius Sabo, este de asemenea cotat cu cele mai mari șane de câștig. În Florești – cea mai mare comună din Cluj și din țară – primarul PNL în funcție, Horea Șulea, va câștiga detașat un nou mandat, consideră liberalii. În comuna Baciu, vine cu forțe proaspete candidatul PNL Cosmin Maier, la fel și în comuna Apahida, cu șanse mari de câștig e cotat viceprimarul PNL în funcție, Călin Păcurar.

 

Material electoral produs de SC Redactia Actual de Cluj SRL, la comanda PNL Cluj.

Cod mandatar 21160042

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare