Închide

Clinică de medicină biologică integrativă, inaugurată la Cluj. Investiție de 450.000 de euro

ActualitateDezvoltareSocial by Actual de Cluj - iun. 03, 2016 2 3926

Transilvania Healing Centre, clinică de medicină biologică integrativă, a fost inaugurată ieri la Cluj, după o investiție de 450.000 de euro.

Clinica oferă o alternativă prin medicină naturistă și alte terapii biologice, explică inițiatorii proiectului. „O ameliorare a stării pacientului sau o vindecare a bolii se reușește, adesea, prin activarea puterii de vindecare a pacientului, prin medicină biofizică”, spun reprezentanții Transilvania Healing Centre. Aceștia explică procesul prin care trece pacientul ajuns la clinică, care include etapele de diagnostic și tratament. „La prima prezentare, medicul efectuează o diagnosticare biofizică manuală a întregului corp. Diagnosticarea se realizează cu procedura de Testare Bioenergetică Integrală și Diagnosticare Vitalfeld, prin care se obține o imagine completă a stării generale de sănătate a pacientului. Apoi, pentru tratament, medicii noștri utilizează diverse metode eficiente, recunoscute științific sau dovedite ca fiind valabile de multă vreme, precum: terapia prin biorezonanță, terapia cu frecvențe Royal Raymond Rife, terapia orizontală WADIT, terapia cu laser, terapia pulsatilă pneumatică, terapia cu remedii florale Bach, homeopatia și medicina ortomoleculară. În funcție de simptome se alege metoda de tratament adecvată pacientului”, arată reprezentanții clinicii. „Acest sistem holistic de diagnostic şi tratament, care şi-a demonstrat deja eficacitatea în tratamentul a peste 20.000 de pacienţi, constă în evaluarea complexă, funcţională şi structurală, a situaţiei generale a organismului şi în adaptarea individualizată a terapiei cu diverse metode de vindecare biologice”, completează reprezentanții Transilvania Healing Centre.

Costurile investiției se ridică la 450.000 euro și includ aparatură certificată și know how.

2 comentarii

  1. Va dati seama ca diferenta intre astia si vraci sau alea care scot argintu viu cu descantece
    Nu e nici o diferenta. Doar markenting elegant aici. Astia au knowhow. Alea tuciurii sunt inzestrate

  2. e publicitar articolul? de nu mi0a aparut comentul negativ.
    Acesti „vindecatori” sunt exact ca si mama omida. se bazeaza pe faptul ca tu crezi in ei. singura diferenta intre ei si vraci e marketingul modern.
    vedeti si numele ” ei sunt vindecatori” suna fain in engleza „healing” dar pun pariu ca si la pata rat sunt destule care is dispuse sa iti ia bani pt efect placebo.
    mare atentie

Scrie un comentariu

Articole similare