Închide

Nicolas Cage, la o poveste cu Irina Margareta Nistor în Cluj. „I-am povestit cum l-am descoperit noi pe video și ne-a ținut de urât când ne era mai greu! Asta înseamnă TIFF!”

ActualitateFestival by Catalin Suciu - iun. 01, 2019 0 227

Invitatul anului la TIFF e fără îndoiala Nicolas Cage. Celebrul actor a sosit de vineri în Cluj și a făcut tot posibilul să treacă neobservat.

A sosit cu o cursă de linie de la Munchen și a evitat orice contact în Aeroport, pe unde a apărut purtând ochelari de soare și pălărie de cowboy, având și barbă generoasă.  Puțin mai târziu a ieşit în centrul oraşului, iar aici s-a întâlnit cu celebra Irina Margareta Nistor, critic de film cu o carieră impresionantă în spate. Margareta Nistor e cunoscută publicului larg în special pentru dublarea a peste 3000 de filme înregistrare pe casete video și aduse din străinătate.

„Când ai tradus cândva Bodyguard, îți faci prieteni pe viața, care te ocrotesc când te aștepți mai puțin! Am ajuns în preajma lui Nicholas Cage și i-am povestit cum l-am descoperit noi pe video și ne-a ținut de urât , când ne era mai greu! Asta înseamnă TIFF! Și nu-ți mai pasă de ploaie!”, a fost mesajul postat de Margareta Nistor pe pagina de facebook, însoțit de o fotografie cu celebrul actor.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare