Închide

De necrezut, Robbie Williams la Cluj?

ActualitateFestivalMuzicaTop News by Actual de Cluj - iun. 01, 2019 0 1556

Fanii UNTOLD stau cu sufletul la gură, dat fiind că organizatorii festivalului au anunțat că sunt în negocieri cu un mare star pentru ediția de anul acesta. Pe scena UNTOLD au urcat deja cei mai mari artiști ai lumii, astfel că speculațiile nu încetează să curgă: „care mai poate fi noutatea, cine ar putea fi celebrul entertainer care să rupă secena festivalului”? Este posibil să fie greu accesibilul Robbie Williams, să ajungă el tocmai în acest colț al lumii?  Organizatorii sunt pregătiți, luni, să facă marele anunț. Directorul Festivalului, Bogdan Buta, s-a limitat să ne transmită că supriza va fi una de proporții, deosebit de atractivă pentru toți iubitorii de muzică.

Robbie Williams este la acest moment unul dintre cei mai curtați artiști ai lumii. O singură dată a mai fost într-un concert în București, unde peste 60.000 de spectatori s-au călcat efectiv în picioare. „Organizare proastă” – așa au clasificat, participanții, concertul desfășurat în București, în 2015. Despre organizarea și modul de desfășurare al UNTOLD, atât fanii, cât și artiștii participanți au avut doar cuvinte de laudă, după fiecare ediție.

Să așteptăm, așadar, anunțul oficial al organizatorilor UNTOLD, pentru că, trebuie spus, Robbie Williams nu are anunțat oficial, în perioada următoare, niciun turneu sau concert în Europa de Est, deci atragerea artistului pe scena festivalului clujean chiar ar fi o surpriză de proporții.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare