Închide

Ministra Sănătății trimite corpul de control la Cluj: „am senzația că nu le-a păsat”

Actualitate by Actual de Cluj - mai 06, 2019 0 458

Ministra Sănătății, Sorina Pintea, trimite Corpul de Control la spitalul județean din Cluj, după ce a constatat dezorganizare într-o vizită inopinată, sâmbătă după-masă.

Pintea spune că va trimite o echipă de control la spitalul din Cluj după ce a aflat că, deși inopinată, vizita sa a fost așteptată și oricum „am senzația că nu le-a păsat”. „A fost amuzant pentru că portarul de la clinica de ortopedie mi-a spus că mă aşteptau. Mi-a zis vă aşteptam atunci când aţi fost la Gherla, acum o săptămână. Am senzaţia că nu le-a păsat. Aparţinătorii mi-au spus că stau de ore bune ca pacienţii să fie transportaţi. Ambulanţa după patru ore nu venise, erau paturi blocate. Am întrebat de exemplu de ce nu există ambulanţieri care să transporte pacienţii şi mi s-a spus „avem de luni până vineri”. Și am spus „Și pe week-end?” „Nu avem nimic”. Fiind spital de urgenţă. Echipa de control va merge şi sperăm ca problemele să se rezolve. Nu ar trebui să treacă mai mult de o lună”, a declarat azi la Digi 24 ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Citește și:

Ministra Sănătății vizitează Urgențele și Ortopedia din Cluj: „imaginea pe care pacienții o vad când intră în acest spital este dezolantă”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu