Închide

Maraton de vaccinare la Spitalul Militar Cluj cu prilejul Zilei Naţionale

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - nov. 27, 2021 0 378

Persoanele care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8,00 a zilei de 1 decembrie şi până la ora 16.00 pe 2 decembrie la Spitalul Militar din Cluj în cadrul unui maraton al vaccinării inițiat de Ministerul Apărării Naţionale (MApN) cu prilejul Zilei Naţionale a României. Maratonul de vaccinare anti-COVID este oraganizat la nivel național și mai are loc în alte cinci sputale militare din România.

Unitățile medicale unde doritorii se pot vaccina non-stop de Ziua Națională sunt: Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iaşi, Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa, Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova, Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov şi la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara, după cum a anunțat MApN.

Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile (1 și 2 decembrie) prin intermediul platformei electronice se va desfăşura în regim normal, conform programărilor existente.

În perioadele 26 – 30 noiembrie şi 3 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022, programul de funcţionare a centrelor de vaccinare organizate de MApN va fi între 8,00 şi 16,00 în zilele lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale vor fi vaccinate doar persoanele înscrise în platforma naţională de programare.

sursa foto: Spitalul Militar Cluj Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare