Închide

Lider al clanului Cordunenilor, eliberat anticipat de magistrații clujeni. Instanța consideră că acesta nu e un pericol pentru societate

ActualitateSinteză știri locale by Catalin Suciu - apr. 02, 2019 0 1176

Unul dintre liderii clanului Cordunenilor a fost eliberat înainte de termen din penitenciarul Gherla, unde își ispășea o pedeapsă pentru șantaj. Judecătorii  au stabilit că acesta nu mai reprezintă un pericol pentru societate și l-au eliberat de 1 aprilie, notează muzicainstanțelor.ro.

Magistraţii clujeni au decis că Adrian Corduneanu, unul dintre șefii temutului clan din Moldova, poate ieși înainte de termen din închisoare. Corduneanu se afla la Gherla, unde își ispășea o pedeapsă de 4 ani și 8 luni de închisoare pentru șantaj. Acesta a fost eliberat pe bază de bună purtare, cu toate că nu a muncit nici o zi în timpul detenției. Adrian Corduneanu este considerat a fi a doilea în ierarhia celui mai cunoscut clan din Iași, după fratele mai mare, Costel Corduneanu.  În ultimii 20 de ani, clanul Corduneanu din Iaşi a devenit cunoscut în lumea interlopă din România prin implicarea sa în zeci de scandaluri de violenţă, trafic de persoane sau corupţie.  Notorietatea clanului Corduneanu a crescut de-a lungul anilor proporţional cu scandalurile şi dosarele penale în care membrii acestei grupări au fost implicaţi.

foto: cancan.ro.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu