Închide

Incendiu în Cluj, pe strada Traian Vuia

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 31, 2022 0 319

Un incendiu a izbucnit într-o clădire cu birouri pe strada Traian Vuia, din Cluj-Napoca, luni dimineața.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un imobil situat pe strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca, în care funcționa un spațiu de birouri, un atelier de vopsitorie și o locuință particulară.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 7.10, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stins incendii, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD. În momentul sosirii pompierilor, focarele incendiului au cuprins o cameră tehnică din atelierul de vopsitorie, canalul tehnic de ventilare, un garaj, izolația exterioară din polistiren și întreg acoperișul imobilului, cu o suprafață de aproximativ 250mp. Nu au fost înregistrate persoane care să solicite consult medical, iar intervenția promptă a pompierilor a reușit să împiedice propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației de ventilare”, a transmis ISU Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu