Închide

Incendiu de proporții la o anexă gospodărească din Cluj-Napoca, în această după-masă, sute de metri pătrați au fost cuprinși de flăcări

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 21, 2022 0 275

Incendiu de proporții la o anexă gospodărească din Cluj-Napoca, în această după-masă, sute de metri pătrați au fost cuprinși de flăcări.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a stinge un incendiu care a distrus o anexă gospodărească situată pe strada Augustin Maior din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 17:56, iar pentru misiune a fost mobilizată inițial o autospecială cu apă și spumă. Odată ajunsi la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați, astfel a fost chemată în sprijin încă o autospecială. ”Intervenția a fost cu atât mai dificilă întrucât anexa era una improvizată, construită din materiale ușor inflamabile, în vreme ce vântul a favorizat propagarea flăcărilor”, au arătat aceștia. În paralel cu acțiunile de stingere, pompierii au eliberat șase porci din anexa gospodărească, dar dintre aceștia nu au putut fi salvați. Pe de altă parte, din fericire nu au existat persoane care să solicite sprijin medical.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu