Închide

În România europeană, un tren de la Cluj la Constanța face aproape 16 ore, cam cât durează un zbor cu escală până la Los Angeles

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 21, 2022 1 87

În România europeană, un tren de la Cluj la Constanța face aproape 16 ore, cam cât durează un zbor cu escală până la Los Angeles. Călătorii nu se înghesuie și așteaptă linia de mare viteză, pe care vom circula, cu puțin noroc, în 2050. Între timp, reprezentanții CFR dau vina pe canicula care curbează șinele și încetinește garniturile.

Când temperaturile depășesc 34 de grade, trenul Cluj-Napoca- Constanța parcurge distanța dintre cele două orașe în 16 ore. Cam cât le-ar lua călătorilor să ajungă în Zanzibar sau la Los Angeles cu avionul, arată Kanal D.
„E mult, e foarte mult, având în vedere că alte țări fac traseul ăsta în 2-4 ore, noi facem triplu, e aiurea. E groaznic, ori e îngrozitor de cald, ori e îngrozitor de frig. Dau aerul condiționat mult prea tare și dacă le zici să îl oprească nu îl opresc.”

Un comentariu

  1. Mulţumim clasei politice „româneşti” pentru cum arată infrastructura ţării. Dar, nu trebuie să plângem, este loc şi de mai rău. De exemplu vom fi ultimii care vom adopta moneda EURO.

Scrie un comentariu