Închide

În Cluj au fost depistate cele mai multe cazuri de infecție cu coronavirus din România, după Capitală, județul are și azi cea mai mare rată de infectare din România

SănătateTop News by Actual de Cluj - mai 18, 2022 0 177

În Cluj au fost depistate cele mai multe cazuri de infecție cu coronavirus din România, după Capitală, în ultimele 24 de ore, în condițiile în care rata de infectare e cea mai mare din România și singura care depășește pragul de un caz la mia de locuitori, și azi.
Astfel, în Cluj au fost depistate în ultimele 24 de ore un număr de 63 de cazuri noi de infecție cu Covid 19, cele mai multe din România după cele depistate în București, 138. Aceasta în condițiile în care rata de infectare din Cluj e cea mai mare din România, 1,01 cazuri la mie azi, de trei ori mai mare decât media națională, care azi e de 0,32 cazuri la mie.
Să precizăm că județul Cluj e în continuare cel mai afectat de pandemia de coronavirus, cu cele mai multe cazuri depistate de la debutul acesteia, în urmă cu mai bine de doi ani. Cu tot cu cazurile depistate azi, în Cluj au fost confirmate până acum peste 162.700 de cazuri de infecție. În spitale se află azi 74 de pacienți infectați cu coronavirus, cei mai mulți din țară după București, dintre care 11 sunt la Terapie Intensivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu