Închide

George Florescu: „Dacă rămân la Universitatea, semnez pe trei ani și mă las de fotbal de aici”

Sport by Catalin Suciu - mai 15, 2018 0 1123

Mijlocașul Universității Cluj e la final de angajament, iar în aceste zile își negociază prelungirea contractului. Fotbalistul exclude varianta unui contract pe un an și spune că vrea să renunțe la fotbal în tricoul Universității.

Sosit în Liga a III-a din Cipru, unde a evoluat ultima dată, Florescu e unul dintre liderii echipei actuale. Fotbalistul e dorit și de Sabău și de antrenorul Adrian Falub, dar încă n-a semnat un nou contract. Spune că a discutat cu conducerea, dar mai sunt lucruri de pus la punct. „Șansele să rămân sunt considerabile și cred că vom ajunge la un numitor comun. Eu vreau să semnez, dar nu mai semnez pe un an, ci pe trei, așa mi-aș dori. Iar apoi, la finalul contractului vreau să mă retrag. Vreau s-o fac în tricoul Universității. Eu n-am venit să fac act de prezență, să joc doar în liga a III-a pentru că obiectivul e promovarea imediată în prima ligă. Cred că în această săptămână se vor pune la punct toate lucrurile. Dacă n-aș mai putea face față și să-mi fac datoria pe teren așa cum cred că pot, aș fi primul care ar spune gata, nu mai vreau, nu mai pot. Dar nu este cazul, sub nici o formă. Ba chiar mă simt excelent”, a povestit fotbalistul pentru actualdecluj.ro.

Florescu (34 de ani) a semnat în septembrie anul trecut cu Universitatea, după ce a refuzat mai multe propuneri din Liga 1.

Citiți și: INTERVIU Omul de sacrificiu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.