Închide

Campioana Ligii 1 se decide duminică. CFR, meci dificil cu Viitorul. „Vom juca cum au jucat și ei cu noi anul trecut”

Sport by Catalin Suciu - mai 16, 2018 0 284

CFR Cluj trebuie să-și câștige ultima partidă a sezonului pentru a fi sigură de titlu. Aparent, jocul îi este la îndemână, dar Viitorul lui Hagi vrea s-o oprească.

„Vom juca la victorie, vom juca exact cum au jucat și ei cu noi anul trecut”, a anunțat managerul Viitorului. Declarația sa poate fi interpretată întrucât anul trecut cele două echipe se întâlneau tot în ultima etapă, dar rolurile erau inversate, Viitorul având nevoie de victorie pentru a ieși campioană. CFR-ul s-a deplasat la Ovidiu și a jucat tare, irosind la 0-0 câteva ocazii mari de gol. Omrani  a fost omul care putea să îngroape Viitorul, ratând două șanse uriașe de gol.
Duminică, CFR-ul primește vizita Viitorului, iar dacă se încurcă și FCSB își câștigă meciul cu Astra, titlul merge la București.

Au și pentru ce să tragă tare elevii lui Hagi, fiindcă locul 3 pe care îl pot obține în cazul unui succes la Cluj, înseamnă  200.000 de euro în plus din drepturile de televizare. Mai mult, o serie de jucători care au evoluat la Viitorul joacă acum pentru FCSB.

Toate meciurile ultimei etape din play-off se joacă duminică de la ora 20:45.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.