Închide

Titlul se decide duminică. FCSB a învins la Craiova, iar campioana României se stabilește în ultima etapă

Sport by Catalin Suciu - mai 15, 2018 0 210

CFR Cluj a urmărit cu mare atenția confruntarea dintre Universitatea Craiova și FCSB fiindcă un succes al oltenilor ar fi dus încă de acum titlul în Gruia. Ar fi fost al patrulea trofeu al Ligii 1 pentru clujeni.

FCSB-ul s-a impus, însă, pe final de meci, scor 1-0, prin reușita lui Teixeira și amână, cel puțin, deznodământul. Duminica viitoare CFR Cluj primește vizita Viitorului, iar FCSB vizita Astrei. Daca va câștiga la Cluj, CFR e campioană, indiferent de rezultatul din cealaltă partidă. Pe de altă parte, o remiză sau o înfrângere în fața Viitorului, coroborate cu un succes al bucureștenilor în fața Astrei, ar duce titlul la București.

Viitorul e la egalitate de puncte cu CSU Craiova, 35, ambele având ca țintă principală locul al treilea, care duce în Europa League.

Ultima etapă:

Poli Iași – U Craiova (vineri, 20:45)
CFR Cluj – Viitorul (duminică, 20:45)
FCSB – Astra Giurgiu (duminică, 20:45)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare