Închide

Furt de proporții dintr-un magazin din Cluj, prejudiciu de mii de euro, hoții abandonează mașina în Teiuș, sunt băgați la închisoare

Uncategorized by Actual de Cluj - oct. 29, 2018 0 310

Furt de proporții în Cluj, autorii au intrat într-un magazin cu cagule pe cap și au furat peste o mie de pachete de țigări, paguba a fost calculată la 3.600 de euro.

Furtul a avut loc în comuna clujeană Iara, unde un magazin a fost spart. „S-a stabilit că persoane necunoscute, care aveau fața acoperită, prin forțarea sistemului de închidere și anihilarea sistemului de alarmare, au pătruns în interiorul magazinului și au sustras 1.254 de pachete de țigări”, au explicat polițiștii din Turda sosiți la fața locului. Prejudiciul a fost calculat la 17.000 lei iar cazul a fost preluat de polițiștii de la serviciul de Investigații Criminale.   Inițial, a fost găsit autoturismul cu care se deplasau hoții, pe un teren viran, abandonat, la ieșire din orașul Teiuș, județul Alba.

Hoții au abandonat în mașină telefoane mobile, instrumente de spargere, cagule și 1254 de pachete de țigări. Ulterior, au fost depistate și persoanele implicate în comiterea faptei, doi bărbați, de 33 și 34 de ani, și două femei, de 18 și 22 de ani, din județul Timiș. Cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de către magistrații din Turda.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu