Închide

FOTO Ăsta e Clujul. Gunoiul produs de oraș arde de 12 ore

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - oct. 05, 2017 0 900

Pompierii clujeni au lucrat toată noaptea pentru a stinge rampa de gunoi a orașului care a luat fost marți seara. Flăcările deschise au fost stinse, însă deșeurile încă ard mocnit.

PROMISIUNI și ROMÂNIA se mai vedeau din opera artistului Dan Perjovschi de la Pata Rât printre flăcări și fum. Artistul a desenat în aprile pe zidul care ține deșeurile Clujului pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la romii care locuiesc și muncesc la groapa temporară de gunoi a orașului.

Azi-noapte, rampa a luat din nou foc.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, focarele de incendiu cu flăcări deschise de la suprafața deșeurilor au fost lichidate pe parcursul nopții, însă este necesară eliminarea focarelor ce ard mocnit în masa deșeurilor pe suprafața afectată. „Operațiunile de stigere și supraveghere a focarelor continuă cu patru autospeciale de stingere și 18 pompieri militari, sprijiniți de patru autocisterne și trei utilaje ale Regiei Autonome a Domeniului Public”, a mai informat ISU Cluj.

Imaginile din timpul operaíunilor derulate de ISU la rampa de gunoi a Clujului sunt infiorătoare.

sursa fotografii: ISU Cluj

  • author photo two

    Luminiţa Silea

    Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu