Închide

Fostul director al teatrului de păpuși ”Puck” din Cluj, Emanuel Petran, amenință că intră în greva foamei, de mâine dimineață, cere explicații de la Poliție și de la SRI

Cultură by Actual de Cluj - mai 03, 2022 0 388

Fostul director al teatrului de păpuși ”Puck” din Cluj, Emanuel Petran, amenință că intră în greva foamei, de mâine dimineață.

Acesta a transmis o scrisoare deschisă prin care își prezintă revendicările, cere explicații nu doar de la Consiliul Județean, instituție în subordinea căreia se află teatrul, dar și de la Poliție și SRI. Iată care sunt:

Ce revendicări am:
1. Realizarea unei emisiuni TV de către un post de interes național, în care să existe o discuție între mine și un reprezentant al Consiliului Județean Cluj, cu documente doveditoare pe masă, discuție cu privire la începutul, evoluția și starea actuală a evenimentelor care au determinat gestul meu de a face greva foamei. Dacă în această emisiune, asistat de un jurist cu reputație nepătată, neutru din punct de vedere politic, care să confirme sau nu afirmațiile mele, demonstrez fraudele flagrante atât de la evaluare cât și de la legalizarea actului de evaluare, cer demisia de onoare a domnilor Tișe și Vakar.
2. Cer publicarea de urgență de către domnul Ovidiu Pecican a probelor prin care mă cataloghează în postările sale pe facebook: Prostea, Josnea, pigmeu, gogoman, muncitor necalificat, Jegspir, needucat, Dondiru, meschin, penibil, că rag ca un măgar, pitic, că dorm sub pod, slut, mârlan, mulă, bleg ca o gâză, Ipsea Șpepe, că put etc și care mi-au adus un prejudiciu de imagine incredibil, atât în rândul publicului, prietenilor, a cunoscuților cât și a instanțelor de judecată, domnia sa fiind un formator de opinie foarte cunoscut, fiind director de revistă, realizator TV, profesor universitar, scriitor și având o influență foarte mare asupra celor care îi citesc blogul, în jur de 5000 de prieteni și a clujenilor, în general.
Dacă aceste probe nu există, îi cer public domnului Ovidiu Pecican să-și depună demisia de la conducerea revistei Steaua, pentru faptul că prin postările sale de o calitate și un nivel suburban, făcute fără dovezi, prin poziția pe care o deține, distruge imaginea glorioasei reviste de cultură și pune o pată de neșters asupra numelor iluștrilor săi predecesori. Un director al unei atât de prestigioase reviste nu-și poate permite să facă așa ceva.
3. Publicarea motivării în regim de urgență a dosarului 586/117/2019 de la Curtea de apel Cluj pentru că s-a pronunțat la data de 26.01.2022. Explicații publice asupra motivării acestuia.
4. Publicarea în regim de urgență a soluției în dosarele 595/2020, 596/2020 și 61/2021, conexate, de la CNCD, pentru că aceste dosare ar fi trebuit să intre in deliberare în aprilie 2021.
5. Explicații publice asupra modalității in care a fost motivată solutia instanței de apel din dosarul…– complet Gârbovan-Tripon, care a anulat o decizie de sancționare, intr-o speță în care 5 instanțe au constatat că este vorba de o abatere disciplinară.
6. Depunerea publică de către avocatul Daniel Godorogea a contractului prin care mă reprezintă în procesul intentat de către mine soților Pecican.
7. Explicații publice a curții de apel Cluj cu privire la „distribuirea aleatorie” a dosarelor din cadrul Curții. Cum anumite dosare ajung doar la anumite complete, complete care dau hotărâri absolut neconforme cu datele din dosar? Cum anumite dosare ajung doar la anumiți judecători care întâmplător sunt prieteni și foști colegi cu anumiți oameni politici care au interesul ca anumite dosare să fie trecute pe sub masă.
8. Monitorizarea prin presă a tuturor dosarelor mele aflate în justiție.
9. Explicații publice din partea Poliției Cluj cu privire la abuzurile pe care le-a făcut asupra mea în data de 27 septembrie, 2021, în localitatea Șoimeni, în fața a sute de oameni care erau la o sărbătoare locală, atunci când, fără să apuc să vorbesc, fără să mă opun, fără să mi se pună fiola, fără să pot să am nicio reacție de apărare, am fost încătușat, băgat în dubă și dus la Poliția Gherla.
10. Explicații publice din partea SRI cu privire la monitorizarea activităților și a veții mele private prin mijloace specifice serviciilor de informații. Acest lucru se întâmplă din momentul în care Amalia Pecican mi-a intentat proces de hărțuire. De către cine este făcută această monitorizare și de ce?

 


Citește și:

Fostul director al teatrului de păpuși Puck din Cluj a demonstrat în instanță că a fost îndepărtat nelegal din fruntea instituției prin decizia unei comisii condusă de vicepreședintele CJ Cluj Vakar Istvan unde UDMR avea control

Dispute la nivelul conducerii Teatrului de Păpuși Puck din subordinea județului

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare