Închide

Festivalul Untold va avea loc între 4-7 august 2022. Joi se pun în vânzare primele abonamente la prețuri promoționale

ActualitateAdministrațieFestivalTop News by Actual de Cluj - nov. 15, 2021 1 261

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, își va deschide porțile în 2022, între 4 și 7 august, anunță organizatorii.  Primele abonamente pentru cea de-a șaptea ediție a festivalului se vor pune în vînzare, joi, 18 noiembrie, începând cu ora 14.00.

„Timp de 4 zile și 4 nopți, creatorii UNTOLD îi poartă pe fanii festivalului prin lumi noi magice, cu diverse genuri muzicale, de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae și multe altele. În 2021, UNTOLD a fost singurul mare festival de muzică din Uniunea Europeană care a avut loc și a adus în România cel mai bun line-up al anului. Peste 200 de artiști și DJ-i de top, printre care David Guetta, Martin Garrix, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies și Steve Aoki, au urcat pe scena principală a festivalului, nerăbdători să-și revadă fanii, și au făcut show-uri special pregătite pentru ei. Peste 265.000 de participanți din peste 100 de țări ale lumii au resimțit libertatea, emoția și bucuria de a fi din nou împreună la un eveniment de amploare, marca UNTOLD, și au ascultat, în premieră, sute de piese noi ce abia așteptau să fie lansate”, arată organizatorii Untold.

Aceștia spun că în 2022, cea de-a șaptea ediție UNTOLD va aduce artiști internaționali în premieră în România, precum și DJ-i atât de așteptați de publicul festivalului.

Primele abonamente pentru cea de-a șaptea ediție a festivalului se vor pune în vînzare, joi, 18 noiembrie, începând cu ora 14.00.

Fanii se pot înregistra pe untold.com/register pentru a fi primii care își achiziționează intrarea.

Prețurile pentru prima rundă de abonamente sunt următoarele:
• Abonament General Access Basic – 129 euro + taxe
• Abonament General Access Risk Free– 139 euro + taxe
• Abonament VIP – 340 euro + taxe

Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediția din 2022 sau la cea din 2023, în funcție de preferințe, direct din contul de check-in, începând de joi, 18 noiembrie.

Mai multe informații sunt disponibile pe untold.com.

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare