Închide

Fanii Untold, invitaţi să viziteze Transilvania

Uncategorized by Actual de Cluj - iul. 21, 2017 0 223

Fanii care vin în România pentru Untold sunt invitaţi să facă vizite în Transilvania – festivalul continuă și în acest an campania demarată în 2016, Transilvania All Inclusive. Programul a fost gândit în special pentru turiștii care vin pentru prima dată în România și descoperă Transilvania prin prisma festivalului.

În parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism, brățara UNTOLD va oferi în perioada 5 august -10 septembrie reduceri sau alte facilități la obiectivele turistice importante din Transilvania, anunţă organizatorii. Pentru a putea promova turiștilor cât mai multe atracții transilvănene, anul acesta este disponibilă platforma online, unde pot fi încărcate în mod gratuit obiective turistice (castele, muzee, conace, complexe turistice de tip hotel-restaurant), singura obligație a operatorilor fiind de a oferi un beneficiu posesorilor de brățară UNTOLD 2017. Înscrierile pe plaftormă pot fi făcute până în 1 august. Toate obiectivele turistice care se vor înscrie în platformă vor fi promovate pe site-ul evenimentului și în timpul festivalului, în cadrul standului Transilvania All Inclusive

În 2016, mii de turiști străini au vizitat obiectivele turistice înscrise în campanie, spun organizatorii: Sinagoga Neologă Zion din Oradea, Casa Darvas – La Roche Oradea, Palatul și Turnul Primăriei Oradea, Cetatea Oradea, Complexul Baroc Oradea, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Salina Turda, Complexul Național Muzeal ASTRA Sibiu, Bastionul Țesătorilor Braşov, Castelul Bran și Muzeul Național Peleș.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu