Închide

EXCLUSIV Vor să ia clubul, dar joi e termen de faliment. Suma pe care trebuie s-o achite de urgență Nilor Group

SportTop News by Catalin Suciu - mai 10, 2016 0 536

Compania Nilor Group a făcut primele demersuri pentru a achiziționa pachetul majoritar de acțiuni al Universității Cluj. Italienii au virat primii bani în conturi, dar societatea are are un nou termen de faliment programat joi, pentru plata unor datorii către Ionel Ganea și Adrian Borza, fost antrenor și fost jucător la U.

Avocata celor doi a solicitat preschimbarea termenului progrmat pentru data de 28 mai, iar judecătorul sindic de la Tribunalul Botoșani a admis cererea. Iar suma nu e de neglijat. Este vorba de aproximativ 200.000 de euro care ar trebui achitați în regim de urgență, în caz contrar clubul riscând intrarea în faliment. Este greu de crezut că judecătorul ar putea acorda un nou termen de judecată în condițiile în care a și admis cererea de preschimbare.

 

BREAKING NEWS “U” Cluj se vinde. “Au virat bani în conturi. Ne-am înțeles pentru o sumă care ar acoperi tot!”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.