Închide

BREAKING NEWS „U” Cluj se vinde. „Au virat bani în conturi. Ne-am înțeles pentru o sumă care ar acoperi tot!”

SportTop News by Catalin Suciu - mai 10, 2016 0 2468

Pare greu de crezut, dar Universitatea Cluj va trece sub tutela unui nou investitor.

„U” Cluj ar fi fost cumpărată de italienii de la Nilor Group, care ar urma să achite în jur de 3 milioane de euro pentru preluarea clubului, urmând ca echipa să iasă și din insolvență, anunță stiridesport.ro.

Potrivit sursei citate  grupul de firme condus de Lorenzo Grassini a virat deja sume de bani în conturile clubului. „E adevărat. Italienii sunt primii investitori interesaţi care au şi virat bani în conturile clubului. Ne-am înţeles pentru o sumă care ar acoperi tot. Se doreşte ieşirea din insolvenţă. Sunt încrezătoare”, a mărturisit Anastasescu” pe stiridesport.ro.

Universitatea Cluj se luptă de mai multe luni să evite falimentul. Foști jucători au solicitat în instanță deschiderea procedurii de faliment în formă generală, însă U Cluj a obținut mai multe amânări la Tribunalul Botoșani, acolo unde se judecă procesul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.