Închide

Încep șantierele la drumurile de legătură în cea mai mare comună din România

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 10, 2016 0 529

Proiectele menite să aducă normalitate pentru traficul pe ruta Cluj-Napoca-Florești, drumuri ocolitoare de legătură cu municipiul, vor intra în scurt timp în șartier.

Potrivit unui anunț făcut de primarul din Florești, Horia Șulea, a fost semnat deja cu societatea Diferit contractul de execuție pentru drumul de ocolire pe partea de sud a comunei care urmează să facă legătura cu cartierul Mănăștur. Luna acesta, se va da ordinul de începere a lucrărilor și se va preda amplasamentul, urmând să demareze și șantierul propriu-zis.

Drumul va avea peste 2,6 kilometri va porni  din strada Tăuțiului și va face joncțiunea în Cluj-Napoca cu Drumul Sf Ion.

DETALII DESPRE PROIECT ȘI BANII CARE SE VOR PLATI PE ACESTA AICI:

Cine va lega Floreștiul de Cluj printr-un nou drum menit să degreveze șoseaua europeană

Cât de repede, promit oficialii din Florești va începe și asfaltarea fostului drum de exploatație agricolă, drumul de pe partea de Nord a Floreștiului care face legătura dintre zona străzii Balastierei – Barajul Florești și strada Donath din Cluj-Napoca.

Un alt proiect, anunțat deja și de oficialii administrației clujene, vizează segmentul de autostradă urbană care face legătura între Nodul de Autostradă de la Gilău – Luna de Sus și municipiul Cluj-Napoca, Mănăștur Vest, tronson care va intra la finanțare în prima tranșă în ceea ce privește masterplanul de transport la nivel național.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu