Închide

EXCLUSIV. “U” Jolidon poate deveni o forță în România. Alexandrion Grup vrea să preia echipa și să se bată cu Baia Mare din sezonul viitor

Recomandarea redacțieiSport by Catalin Suciu - apr. 21, 2014 1 532

Aflată la marginea prăpastiei din punct de vedere financiar și cu restanțe financiare însemnate față de jucătoare, “U” Jolidon ar putea fi salvată de Alexandrion Grup.

Sursele actualdecluj.ro ne-au declarat că milionarul sirian Nawaf Salameh, președintele Alexandrion Grup, este interesat să ia echipa de handbal feminin “U” Jolidon. “Alexadrion Grup vrea să ia pachetul majoritar, să ia cu totul echipa. Acum se discută de datoriile care există față de jucătoare și față de terți. Se poartă negocieri între Alexandrion și reprezentanții clubului și autorităților din Cluj-Napoca și urmează în scurt timp să se ajungă la o înțelegere”, au precizat sursele noastre.

Alexandrion s-a angajat să facă o forță din “U” Jolidon și vrea să investească masiv în transferuri începând din sezonul viitor. Salameh promite un buget important și vrea să ajungă cel puțin la nivelul la care s-a aflat Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Grupul Alexandrion s-a interesat la începutul anului trecut și de echipa de fotbal, însă a renunțat ulterior să preia formația de la Florian Walter.

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare